<Takaisin

Miten voisin olla avuksi?

Järjestelmät

Toiminnanohjausjärjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojektit. Vankka kokemuksemme toiminnanohjausjärjestelmien kehitys- ja käyttöönottoprojektien läpiviennistä käytössänne. Ymmärrämme järjestelmätason ja käytännöntyön rajapinnalla olevat tarpeet ja pystymme luomaan saumattomasti yhteensopivia ratkaisuja vankan käytännönläheisen osaamisemme avulla.

Lue lisää


Prosessit

Prosessikuvaukset ja prosessien kehittäminen sekä pienet ja suuret muutosten jalkauttamiset onnistuvat myös käytännöntasolla hands on -tyylisen toimintamme ansiosta.

Lue lisää


Projektinhallinta

Projektinhallinta on suuri osa arkeamme. Hyödynnä osaamisemme asioiden hallitussa ja tehokkaassa läpiviennissä.

Lue lisää


Sisälogistiikka

Materiaalivirtojen kehitys tai vaikkapa raaka-aineiden hallinnan kehitys. Tarjoamme tukeamme materiaalivirtojen hallintaan. Avullamme otat haltuun helposti esimerkiksi pienosien ohjauksen tai voimme luoda luotettavia ja itseohjautuvia prosesseja varmistamaan valmistuksen katkoton toiminta ja kevyt hallinta.

Lue lisää


Mittarit ja raportointi

Toimintaa ohjaavien mittareiden kehittäminen ja visualisointi sekä BSC mittarit. Mittareiden visualisointi on lähellä sydäntämme ja uskomme, että tässäkin tapauksessa yksinkertainen on kaunista. Pyrimme luomaan aidosti toimintaa ohjaavaa ja helppolukuista raportointia ja ratkaisuissamme pyrimme tuomaan selkeät mittaristot visuaalisesti esille sinne, jossa niillä voidaan vaikuttaa aidosti ja reaaliaikaisesti päätöksentekoon.

Lue lisää


Kustannuslaskenta

Tuotekustannusten laskennan kehitys. Hyvin toimiva kustannuslaskenta on yksi hyvin hallittavan liiketoiminnan peruskivistä. Kustannuslaskennan kehitysprojektit ovat mahdollisia hands on -tyylisesti aina lattiatason määrittelyistä automaattisesti toimiviin toiminnanohjausjärjestelmän prosesseihin. Tarjoamme mielellämme kaiken kustannustenhallinnan osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Lue lisää


Tuotannonsuunnittelu

Tuotannonsuunnittelun kehitys vankalla kokemuksella. Tuotannonsuunnittelu on valmistuksen keskeisin toiminto. Sen kehitys vaatii kaikkien tukitoimintojen kattavaa ymmärrystä. Usein tuotannonsuunnittelun kehitys ulottuu myös tukitoimintojen kehitykseen, jolla varmistetaan sujuva tilaustenkäsittely ja lyhyet vasteajat tilauksenkäsittelyprosessiin. Myös sujuvat raaka-ainevirrat kulloisessakin tuotannonsuunnittelumallissa tehostavat tilaus-toimitusketjun toimintaa. Olemme miellämme mukana kehittämässä tuotannonsuunnittelun prosesseja ja laaja valmistavan teollisuuden kokemuksemme on kehitysprojektien tukena.

Lue lisää


Muu konsultointi

Pystymme hoitamaan monipuolisesti valmistavan teollisuuden ja logistiikan projekteja liittyen vaikkapa laatujärjestelmien kehittämiseen, logistiikkaan tai työturvallisuuteen. Kokemuksemme konepaja -ja prosessiteollisuudesta antaa hyvän pohjan kehittää asiakkaillemme toimivia ratkaisuja. Tunnemme ISO9001 ja ISO14001 vaatimukset ja olemme toimineet hitsauksen, koneistuksen, robottien ja automaation parissa, joten kanssamme on helppoa keskustella monenlaista käytännönhaasteista.

Lue lisää