REFERENSSI: Valmistus järjestykseen Tehtaantekijöiden tyyliin!


Kurvinen perheyhtiöt hyödyntää Tehtaantekijöiden 5S mobiilisovellusta tarkastustoiminnassa.
 
Kurvinen perheyhtiöt on vakavarainen ja kasvava, noin 40 osaajaa työllistävää perheyhtiöryhmä, joka on toteuttamassa kansainvälisiä kilpailutapahtumia aina olympiatasolle asti. Kurvinen perheyhtiöihin kuuluvat ampumahiihdon taulu- ja ratajärjestelmiin erikoistunut Biathlon Target System Kurvinen ja elektronisen ammunnan järjestelmiä sekä palveluja kehittävä ja valmistava Ecoaims. Lisäksi koneistuspalveluja tarjoava Myllyn Koneistus on oleellinen osa Kurvinen perheyhtiöitä. 
 
 CASE: 5S mobiilisovellus
 
Yrityksen koko 5S toiminta standardoitiin kevyellä ja ohjaavalla 5S mobiilisovelluksella. Sovellus pitää 5S toiminnan pyörät pyörimässä ohjaten tarkastamaan alueet ajallaan ja myös hallinnoi syntyneet poikkeamat aina niiden ratkaisuun saakka. Sovelluksen ansioista tieto poikkeamista saavuttaa vastuuhenkilöt reaaliaikaisesti. Alueiden 5S tila on jaettu visuaalisesti reaaliaikaisella info TV näkymällä.
 

”Kännykkäsovelluksen avulla on tosi helppoa raportoida poikkeamia ja info- tv:ssä näkyvä layout näyttää heti missä alueella on 5S asiat kunnossa ja missä ei”, summaa tuotantojohtaja Teija Pietarinen ratkaisusta.”

Referenssit