2.5.2023

Tehtaantekijöiden asiantuntijat ovat nyt myös hyväksyttyjä Spurtti – asiantuntijoita!

Spurtti verkosto on eri alojen asiantuntijoiden muodostama yhteisö, joka tarjoaa palveluita kaikenkokoisille yrityksille eri yritystoiminnan vaiheissa. Kaikki Spurttikonsultit ovat sitoutuneet ohjaamaan asiakkaan eteenpäin asiakkaan tarvetta parhaiten vastaavan asiantuntijan luokse. Tarve kartoitetaan enosmmaisen yhteydenoton yhteydessä ja kartoitus on maksuton.

Asiantuntijoiden tarjoamat Spurtti™ 1000 ja 3000 -palvelut ovat asiantuntijakohtasesti määritelty ja hinta on aina kiinteä.

Voi tutustua lisää Spurtti™ asiantuntojihin osoitteesta www.spurtit.fi.

22.12.2022

Tehtaantekijät rauhoittuu joulunviettoon 22.12. Toimisto avoinna normaalisti jälleen vuodenvaihteen jälkeen 2.1.2023.

Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta ja menestyksekästä vuotta 2023!

Jouluisin terveisin

Tehtaantekijät


29.10.2022

Vahvaa kasvua tekevä Ecoaims hyödyntää Tehtaantekijöiden täsmäosaamista valmistuksen kehittämisessä. 

Tehtaantekijät tukee Ecoaimsin toiminnan kasvua luomalla edistyneitä ja ketteriä Power Platform tiedonkeruuratkaisuja valmistukseen sekä on mukana kehittämässä liiketoimintaprosesseja tukemaan yrityksen tulevaisuudentavotteita.

Käy tutustu Ecoaimsin tuotteisiin verkkosivuilta www.ecoaims.com.

Kysy kustomoiduista tiedonkeruuratkaisuista ja valmistusliiketoiminnan kehittämisestä ottamalla yhteyttä Tehtaantekijöihin tästä.


7.7.2022

Tehtaantekijät on nyt myös hyväksytty Loikka -yrityspalvelusetelituottaja.

Kontionloikka Oy on Kontiolahden kunnan omistama tytäryhtiö, jonka tehtävänä on alueen elinkeinojen kehittäminen sekä yritysneuvonta. Yhtiö palvelee kaikkia Kontiolahden kunnan alueella sijaitsevia yrityksiä. Kontionloikka Oy:n myöntämän Loikka -yrityspalvelusetelin tarkoituksena on vauhdittaa Kontiolahden yritysten liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä, tuotekehitystä sekä innovaatiotoimintaa.

Katso lisätietoja Loikka -setelin käytöstä https://www.kontiolahti.fi/loikkaseteli tai ota yhteyttä Tehtaantekijöihin.


1.6.2022

Tehtaantekijät kuuluu Business Joensuun kilpailutettuihin palveluntarjoajiin!

Olemme olleet viimeisen vuoden ajan kehittämässä useiden Business Joensuun asiakasyritysten tuotantoprosesseja tehokkaammaksi tuoden Tehtaantekijöiden osaamista Itä-Suomalaiseen valmistukseen. Olemme mielellämme asiakkaidemme apuna kasvua tukevassa toiminnan kehittämisessä ja digitalisoinnissa määrittelyistä toteutukseen.

Business Joensuu toimii seitsemän kunnan, 120 000 asukkaan ja 6 500 yrityksen seudulla. Yhtiö tarjoaa palveluita yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen.

Katso lisätietoja Business Joensuun palveluista https://www.businessjoensuu.fi/ tai ota yhteyttä Tehtaantekijöihin.


29.5.2022

Tehtaantekijät on nyt myös Liperin kunnan elinkeinoyhtiö Lipertek Oy:n hyväksytty palveluntuottaja.

Tarjoamme kehityspalveluita tuote-, palvelu- ja tuotantoprosessien kehittämiseen, digitalitaalisten palvelujen kehittämiseen sekä liiketoimintaprosessien kehittämiseen.

Jos päätoimipaikkasi on Liperin kunnan alueella voit hyödyntää Lipertek Oy:n tarjoamaa yrityspalveluseteliä kattamaan asiantuntijatyön kustannuksia. Yrityspalvelusetelin tarkoitus on tukea yrittäjyyttä ja kannustaa yrityksiä toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Katso lisätietoja yrtityspalvelusetelin käytöstä Liperin elinkeinoyhtiö Lipertek Oy:n verkkosivuilta alla olevasta linkistä tai ota yhteyttä Tehtaantekijöihin.

https://www.lipertek.fi/yrityspalveluseteli


25.3.2022

Uusi toimitila avataan hyvien kulkuyhteyksien äärelle Joensuun välittömään läheisyyteen Ylämyllylle 19.4.2022 alkaen.

Tehtaantekijät löydät jatkossa osoitteesta Tehtaantie 6BH1, 80400 Ylämylly.

Uudistuksen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laadukkaammin ja olemme helposti myös paikallisten yritysten saavutettavissa.

Tiedotamme asiakkaita ja yhteistyökumppaneitamme muuttuneesta osoitetiedosta lähempänä vielä erikseen.

Tervetuloa!


15.1.2022

TIEDOTE:

Tehtaantekijöiden Ratkaisukauppa on avattu.

Ratkaisukauppa palvelee asiakkaita tarjoten tietoa Factory Factory Oy:n palveluista.

Ratkaisukaupasta löydät Tehtaantekijöiden kätevät kartoitukset, joista on helppoa ponnistaa kehitysasioissa alulle tai tarkastaa oman toiminnan laatu. Lisäksi Ratkaisukaupasta löytyvät myös valmiit helppokäyttöiset Power Platform sovellutukset valmistavan teollisuuden tukitoimintotarpeisiin.

Palveluvalikoima täydentyy jatkuvasti, joten ota sivut seurantaan!

Siirry ratkaisukauppaan tästä.


20.12.2021

Tehtaantekijät lomailee 22.12.2021 alkaen. Palamme takaisin kehitysasioiden äärelle 3.1.2022.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulun aikaa ja kiitämme kaikkia kuluneesta vuodesta 2021!


15.11.2021

Tehtaantekijöillä on aina perusasiat kunnossa.

Meidän kanssamme on turvallista työskennellä. Ylläpidämme mm. säännöllisesti yleisimmät Työturvallisuuskeskuksen korttikoulutukset kuten mm. tulityökortin ja työturvallisuuskortin sekä huolehdimme, että myös ensiapukoulutukset ovat ajantasalla.

Turvallisuus on etusijalla kaikessa tekemisessämme ja konsultoimme kokemuksella myös turvallisuusasioissa ja luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa välittämisen ilmapiiriä.


13.10.2021

Asiakkaidemme toimintakyky ja yleinen terveysturvallisuus ovat meille ykkösasioita.

Noudatamme THL:n suosituksia koronarokotteiden ottamisesta ja otamme lisäksi huomioon kaikki asiakkaiden ohjeet varmistaaksemme kaikille turvallisen työskentelyn ja sujuvan liiketoiminnan.


24.6.2021

Mukavaa ja rentouttavaa valon ja keskikesän juhlaa kaikille!


10.1.2021

Vuoden 2021 alusta lähtien käsittelemme ensisijaisesti vain verkkolaskuja. Verkkolaskuoperaattorinamme toimii Maventa.


18.12.2020

Factory Factory Oy toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Rauhallista Joulua ja Menestystä vuodelle 2021!


13.11.2020

Factory Factory viettää tapaturmapäivää Perjantaina 13.11.2020. Meille tärkeää on asiakkaiden turvallisuus ja turvallisuus omassa työskentelyssä. Tavoitteenamme on, ettei yrityksessämme tapahdu yhtään tapaturmaa. Pystymme auttamaan myös asiakkaitamme kokemuksella työturvallisuuden kehittämisessä.

Otetaan Perjantai 13. turvallisesti vastaan.

Turvallisuus on pieniä tekoja!


17.9.2020

Factory Factory Oy liittyi Pohjois-Karjalan Yrittäjiin. Kuulumme Joensuun paikallisyhdistykseen. Tavoitteenamme on verkostoitua, vaikuttaa ja olla mukana paikallisessa Yrittäjien toiminnassa.

Kiitos, että pääsimme mukaan osaavaan joukkoon!


5.9.2020

Käytämme Koronavilkku -sovellusta. Haastamme kaikki yhteistyökumppanit ja sidosryhmät lataamaan sovelluksen. Estetään taudin leviäminen toimimalla vastuullisesti sekä mahdollistamalla tartuntaketjujen jäljittäminen helposti arkipäiväistä mobiiliteknologiaa hyödyntäen.


27.7.2020

Factory Factory Oy:n uudet Facebook -sivut on avattu. Tervetuloa verkostoitumaan ja seuraamaan facebookissa.


31.5.2020

Factory Factory Oy tahtoo olla mukana kehittämässä Itä-Suomalaista ja koko kotimaista teollisuutta ja uskoo verkostoitumisen voimaan.

Factory Factory Oy:n uudet LinkedIn -sivut julkaistu. Käy tutustumassa linkedIn -sivuihin ja seuraa. Tervetuloa verkostoitumaan.


17.4.2020

Palvelemme Covid-19 -pandemian aikana normaalisti ja pyrimme minimoimaan asiakkaillemme aiheutuvat häiriöt. Toimimme vastuullisesti asiakaskohtaisten ohjeiden sekä yleisten ohjeistusten mukaisesti.


15.4.2020

Factory Factory Oy:n verkkosivut on julkaistu ja ovat käytettävissä.